woensdag 6 juli 2011

Zeeland

We zijn ondertussen al even terug thuis, maar ons midweekje Zeeland is zeker nog een blogpost waard... Zeeland 2010, samen met de Ladronnekes, leverde mooie herinneringen op, dus Zeeland 2011 werd een feit.
Het zonneke was er niet, maar regenlaarsjes en parapluutjes zijn ook leuk!

 We begonnen waar we vorig jaar geëindigd waren: in Yerseke om mosselkes te gaan eten in De Viskêête... Lekkerrrrrr! Van een goede start gesproken: ook tante Fien en Katrien kwamen een nachtje mee logeren in "het witte huisje aan de zee" dat Olivia een heel jaar heeft moeten missen.  Jammer genoeg werd Liv al de eerste avond ziek, overgeven en diarree inclusief. Ze is enkele dagen slapkes geweest, maar na veel ORS en cracotjes, konden we toch nog naar het Banjaardstrand, de speeltuin, naar Middelburg, samen in de douche, ijsjes eten en om beurt dé attractie van de vakantie op schoot krijgen: Bent!
En bellen blazen in Veere...



We kijken al uit naar Zeeland 2012!

5 opmerkingen:

  1. Dat zag er een zalige vakantie uit...
    Leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amaaai, kan Liv al schommelen zonder dat er iemand haar vasthoudt? Ik schat ze ongeveer zo oud als 'onze' Liv, maar die is daar nog lang niet aan toe...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zeeland, dat is altijd plezant. En schoon ook! Veere, zo'n dromerig dorpje. Leuke foto's trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, het was een zalige vakantie, Zeeland is inderdaad altijd plezant.
    @Riet: ik ben even gaan spieken: "jullie" Liv is vier dagen ouder dan "onze" Liv, die heel stoer doet op de schommel, maar dan ook alle dagen oefent en al van 's ochtends roept "mama mij duwen" en "hoger, mama, hoger!"

    BeantwoordenVerwijderen