dinsdag 1 februari 2011

"buiten curve"

Gisteren waren we 40 weken zwanger en was dus onze due date - maar net zoals grote zus houdt dit patatje daar geen rekening mee. We zijn wel heel blij met 3 cm ontsluiting, waar we de vorige keer 24 uur pijnlijke weeën voor moesten trotseren. Deze 3 eerste zijn dus al "gratis".

En verder bergen we rompertjes en kruippakjes maat 50/56 maar weer op en leggen we 62 klaar voor het kraamvaliesje. Want toen de gynaecologe het dijbeentje wilde meten en daaruit het geschatte gewicht afleiden, wilde de apparatuur niet meer meedoen: te lang, te zwaar: "buiten curve"...

3 opmerkingen:

  1. Heel erg spannend seg. Hihi. Had dat "niet meer te meten" ook bij mijn eerste zeven kinderen. Bij ons Liesje echter was het "klein, klein, klein" en net zij kwam vroeger dan de rest. En deze keer had ik dus geen kleine maatje 50/56 in huis (nooit kunnen dragen bij de andere kids), maar wel al 62 en nu draagt ze nog steeds 56 en is al vier maanden!

    Het gaat nu echt niet lang meer duren...

    Succes, Sandra.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Spannend zeg!! Hier ook zwaar aan t aftellen en mag er op dit moment niet aan denken om overtijd te gaan...Wel super goed nieuws van de 3 gratis cms!!! Dat kan alleen maar super vlot gaan straks!! SUCCES!

    BeantwoordenVerwijderen