dinsdag 18 januari 2011

liv op zitbal


liv op zitbal
Originally uploaded by tampevere
Gisteren vertelde de gynaecoloog ons dat de baby een geschatte lengte van 51 cm en een geschat gewicht van 4000-4300 g heeft (op dat ogenblik, dus niet bij de geboorte).... En dat een natuurlijke bevalling kan tot 5 kg...

4 opmerkingen:

  1. je weet natuurlijk ook wel dat gynaecologen het op dat vlak niet altijd bij het rechte eind hebben hé. Bij Vic had ik me verwacht aan een monsterbaby, maar met zijn 3kg700 viel het best nog wel mee.
    Liv op zitbal -> LOL

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik hoop echt dat de gynaecoloog het niet bij het rechte eind heeft ja... en die keizersnede, dat gaan we met alle mogelijke truken van de foor proberen vermijden. 3kg700, lijkt me super, dan moet ik maatje 50-56 toch niet terug op zolder leggen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb deze week nog een baby van 4230 g op de wereld helpen zetten (3e kindje) en ik moest me haasten of ik was te laat (1 handschoen half aan :s)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat klinkt goed! Ons eerste kindje was een sterrekijkertje en de bevalling- van de eerste wee tot de geboorte- heeft 45 uur geduurd. Erger kan dus niet :) (totnogtoe is dit ook een sterrekijkertje, maar kan zich natuurlijk nog draaien).
    Dankuwel voor bemoedigende reactie!

    BeantwoordenVerwijderen