maandag 14 maart 2011

what a beautiful day

Het was alweer twee weken geleden dat ik alleen was met mijn kroost. Ik krijg kreeg het namelijk warm en koud tegelijk bij het idee Bent borstvoeding te moeten geven als Liv hier zonder entertainment rondloopt, want die laatste keer stond ze met haar guitigste en uitdagendste gelaatsuitdrukking op de salontafel, trok ze kabels uit de pc, ... maar ik was gewaarschuwd: 'tijdens de bv-momenten kunnen ze wel een beetje extra aandacht vragen".

Dus vandaag nog eens even alleen met het gebroed, en dat was reuzegezellig.  Bent het wat lastig vanochtend, maar Liv was lief, behulpzaam en heel aangenaam gezelschap. We speelden met de puzzels en plasticine die ze voor haar verjaardag gekregen had, verschoonden Bent, aten soep en boterhammen aan haar nieuwe tuinmeubeltjes en toen ze vernam dat na haar middagdutje papa al zou thuis zijn, we snoepjes zouden eten en naar dieren gaan kijken, vleide ze zich in de zetel met de woorden 'Wiv hier piapen' . Ik heb haar dan toch nog zonder protest in haar bedje gekregen.
Veel vroeger dan verwacht kwam het lief binnengewandeld en toen Liv wakker werd konden we naar Planckendael vertrekken.

Bij het zien van de jachtluipaarden begon ze "poesje mauw" te zingen, van de giraffen was ze zwaar onder de indruk, bij de aapjes, de leeuwen en de vissen in de vijver was ze niet weg te slaan.


Het zonnetje was er niet, maar de temperatuur was aangenaam, we aten appel, banaan en M&Ms,


Bent kreeg voor het eerst borstvoeding in open lucht, het lief zwierde Liv schaterend in het rond,






ze schoof 10 keer van de glijbaan en zei dan "nóh". We kwamen thuis en speelden met plasticine, we aten de restjes van de spaghetti en van de verjaardagscake.
We hebben allemaal genoten van een prachtige tweede verjaardag van ons meisje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten